maandag 21 december 2009

Gouden Dageraad breekt aan in Amsterdam

Amsterdam – De Scientology Kerk Amsterdam komt met een baanbrekende nieuwe lezingenreeks, gebaseerd op de werken van L. Ron Hubbard. Op deze avonden worden enkele basisprincipes besproken om verbeteringen te bewerkstelligen voor het individu, het gezin, groepen en de wereld. Aanstaande woensdagavond worden geinteresseerden weer de kans geboden om deel te nemen aan deze “Gouden Dageraad” lezingen.

In een wereld die overloopt van rampzalige gebeurtenissen word het wel eens tijd voor een positieve invloed. Zo is het aantal cannabisverslaafden vorig jaar met 5% toegenomen, stelen autodieven nu zelfs babies en zijn er volop speculaties over de invloed van drugs bij de dood van Brittany Murphy.

De lezingenreeks werd oorspronkelijk gegeven van 1954 tot 1955, maar zijn weer opnieuw uitgegeven. Deelnemers ervaren revolutionaire verbeteringen. Een eerdere deelneemster schreef na afloop: “Absoluut geen pijn of stijfheid te herkennen. M’n slaap is over, voel me heel helder en uitgerust.” Tijdens de lezingen kunnen bezoekers ook meer informatie krijgen over de activiteiten voor de maatschappij, zoals een drugsvoorlichtingscampagne.

L. Ron Hubbard schreef ooit eens: “Wat je ook bent, je hebt het recht om alle mogelijke wijsheid te verkijgen over wat en waarom je hier bent. We kunnen ons allemaal verbeteren. Scientology helpt ons dit te bereiken met een grotere vrijdheid en meer samenwerking.” En onder dit motto wil de kerk zo bijdragen aan een betere maatschappij voor ons allemaal.

De lezingen zijn elke woensdagavond bij te wonen. Voor meer informatie www.scientology-kerk.nl